Шановні Абоненти!

 
    З кінця липня поточного року на мережах провайдерів та операторів України спостерігаються вірусні атаки, які вражають ADSL – модеми виробників TP-Link та Zyxel, і які працюють на версіях програмного забезпечення (надалі ПЗ) випущеного до 2014 року. В новіших версіях ПЗ дана вразливість виправлена і фактів ураження не зафіксовано.
 
    Після враження даний вірус змінює налаштування ADSL – модему і блокує доступ на нього. Відновити доступ на модем можливо тільки після скидання налаштувань до заводських за допомогою кнопки «reset». В деяких випадках, залежно від версії, ПЗ можливо оновити на новіше і тим самим позбутися даної проблеми. Якщо це не можливо, то найбільш ефективний спосіб позбутися цієї проблеми – замінити ADSL–модем на більш сучасний.
 
    Хоча оновлення програмного забезпечення є функцією авторизованих сервісних центрів, наша компанія з розумінням ставиться до даної проблеми і безкоштовно оновлює програмне забезпечення («перепрошиває») в тих випадках, коли це можливо. Для цього разом з обладнанням Ви маєте можливість звернутись в наш офіс у будь-який день з 8:00 до 21:00.
 
    У випадках коли це не можливо, для тимчасового відновлення доступу до мережі Інтернет, Ви можете самостійно, наново, налаштувати модем або звернутись для цього в наш офіс. Інструкція з налаштування за посиланням.
 
    При цьому, ще раз, звертаємо Вашу увагу на те, що у випадку неможливості оновлення ПЗ на версію від 2014 року або новішу, процедура переналаштування модему є тимчасовою - до наступного ураження вірусом.
 
 
 
Телефон для довідок:
(032) 295-7-295