Шановний клієнте!


    Цінуючи наші партнерські відносини, повідомляємо що відповідно до п. 201.10 ст.201 Податкового кодексу України з 01.01.2015 року з метою отримання податкової накладної/розрахунку коригування, зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних, покупець надсилає в електронному вигляді запит до Єдиного реєстру податкових накладних, за яким отримує в електронному вигляді повідомлення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та податкову накладну/розрахунок коригування в електронному вигляді. Такі податкові накладні/розрахунок коригування вважаються зареєстрованими в Єдиному реєстрі податкових накладних та отриманими покупцем.
    Враховуючи вищезазначене, починаючи з лютого 2015 року пропонуємо отримувати податкові накладні за запитом до Єдиного реєстру податкових накладних.
    Крім тогою, звертаємо Вашу увагу, що згідно з п. 3 Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1246 (із змінами і доповненнями), розрахунок коригування, складений постачальником (продавцем) товарів (послуг) до податкової накладної, яка видана їх отримувачу (покупцю) – платникові податку, підлягає реєстрації отримувачем (покупцем), якщо передбачається зменшення суми компенсації вартості товарів (послуг) на користь їх постачальника (продавця). Враховуючи зазначене та на виконання п. 192.1.1 Податкового кодексу України, повідомляємо, що ТзОВ "Аркада-Х" з лютого здійснюватиме коригування обсягів/вартості послуг за попередні періоди, що призвели до зменшення податкових зобов’язань товариства з ПДВ, в періоді, в якому отримувач (покупець) послуг зареєструє розрахунок коригування до податкової накладної, виписаний та надісланий йому в електронному вигляді постачальником (продавцем).


Адміністрація.