Про отримання та надсилання податкових накладних з 01 січня 2015 року


    ТзОВ "Аркада-Х" повідомляє, що у зв'язку з прийняттям Закону України від 31.07.2014 року № 1621-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України", усі податкові накладні ТзОВ "Аркада-Х" з 01 січня 2015 року будуть складатись виключно в електронній формі.
    Для реєстрації податкових накладних у електронній формі та їх відправки контрагентам ТзОВ "Аркада-Х" буде використовувати програмне забезпечення "Арт-Звіт Плюс". Якщо Ви також користуєтесь ПЗ "Арт-Звіт Плюс", всі документи надійдуть Вам у програму без додаткових налаштувань.
    Якщо Ви використовуєте в роботі інше програмне забезпечення, для отримання податкових накладних від ТзОВ "Аркада-Х" Вам необхідно зробити наступні дії:
  1. зайти на сайт "Арт-Звіт";
  2. користуючись детальною інструкцією щодо реєстрації на веб-ресурсі "Арт-Звіт Веб", що розміщена у розділі "інсталяції та інструкції" на сайті "Арт-Звіт", зареєструватись та отримати ПН.
    В свою чергу просимо повідомити нас яке програмне забезпечення буде використовувати Ваше підприємство для відправки податкових накладних, щоб ТзОВ "Аркада-Х" мало змогу отримати ці ПН за допомогою відповідних безкоштовних WEB-сервісів.
    У випадку якщо Ви взагалі не використовуєте програмного забезпечення для здійснення електронного документообігу, просимо надсилати податкові накладні для ТзОВ "Аркада-Х" в електронній формі затвердженого формату, із використанням електронного цифрового підпису, на електронну адресу: tax@arkada-x.com
    Якщо у Вас виникають питання щодо отримання або надсилання податкових накладних ТзОВ "Аркада-Х", отримати довідкову інформацію можна за тел. (032) 295-20-01.


Адміністрація.